Què és la Viandateca?

Respectar les coses que han fet gran la nostra gastronomia

La Viandateca neix en un obrador de la Vila de Gràcia de Barcelona. Aquest petit espai ens permet posar en pràctica totes aquelles idees que compartíem des de fa anys i, sobretot, la nostra concepció de la gastronomia catalana:

– una cuina arrelada al nostre entorn amb productes de proximitat
– una cuina que prioritza la pròpia tradició i s’obre a les cultures culinàries que l’amaren
– una cuina de productes frescos, propers i escollits a mà perquè guadeixis d’àpats amb la màxima qualitat i sabor

És per això que l’antic i renovat obrador de la Vila de Gràcia és l’emplaçament idoni des d’on poder desenvolupar la nostra filosofia de treball amb les màximes garanties de qualitat.

Cuina antiga

Els valors de La Viandateca

La Viandateca vol demostrar que es pot fer una cuina de qualitat i assequible alhora.

Cuinem sense haver de renunciar ni al producte més preuat, ni al procés més laboriós, ni a la presentació més acurada. Entenem la gastronomia com un tot: ingredients i elaboracions; aliments, sabors i colors.

La Viandateca pretén oferir el resultat d’un producte amb tot el seu valor i originalitat, amb elaboracions i productes bàsics

L’objectiu de La Viandateca

Volem apropar-vos la gastronomia amb l’honestedat i confiança de qui gaudeix posant una olla al foc i s’asseu al voltant d’una taula amb l’única pretensió de compartir generosament el temps, la dedicació i el resultat dels fogons amb els altres.

El nostre cuiner, Bernat Martínez

La Viandateca ha estat concebuda sense pressa. Som una idea sortida de les xerrades de tarda entre amics a la Vila de Gràcia i dels experts fogons del nostre cuiner d’ofici, professor i gastrònom Bernat Martínez.

Tots els qui formem La Viandateca, abans que res amics, compartim aquesta passió per la cuina pausada i de proximitat.