Cervesa, menjar i bon ambient al Barcelona Beer Festival 2013

DSCF1541_mod

Divendres 8 de març de 2013, 12 del migdia arribem a la Cúpula del centre comercial les Arenas per començar a muntar el que serien tres intensos dies de feina. Hem participat al Barcelona Beer Festival 2013 amb un dels 5 estands dedicats a l’oferta gastronòmica, a més de proporcionar el càtering per l’event, personal de l’organització que superava les 80 persones per àpat.

Amb la idea d’ensenyar el que fem a casa, la nostre era una aposta pel menjar de sempre, el plat de forquilla, i no vàrem cometre l’error d’anar a buscar al client fàcil. Vàrem decidir, com no, seguir el nostre camí, mandonguilles, cigrons amb cap i pota i goulash de carn amb una mica de picant. Una oferta pensada per a tots aquells que volien acompanyar la cervesa escollida, amb una ració de menjar de qualitat i poder així gaudir de diversos tastos cervesers amb l’estómac ple.

Tot i la joventut del festival, aquesta era la segona edició, els organitzadors varen treballar molt fins, i tan els assistents com els que hi treballàvem ens vàrem sentir molt còmodes.

La línia horària donava joc, tan pel consumidor de matí -família, gent gran, …- com pel consumidors de tarda -experts i nous consumidors-; A destacar l’espai ampli i amb varies zones per estar tranquils, la varietat del menjar, les xarrades relatives al festival -tot i que no els vàrem veure en vam sentir parlar molt bé- i un llarg etcètera.. Alguna cosa a millorar, posant-nos a filar prim, podríem dir el canvi d’horari de tancament de dissabte que potser es va informar massa tard.

Per part nostra també era el moment de donar la benvinguda a la botiga online de plats cuinats, una nova manera de fer arribar el que ens agrada als nostres clients. Així ja podeu degustar els productes que realitzem amb tot l’amor que sabem, no hi faltaran les mandonguilles ni el cap i pota, el goulash el reservem per més endavant…

Esperem poder estar presents l’any que bé per oferir de nou els nostres productes i la manera com entenem la gastronomia.

Gràcies a tots els que vàreu passar per l’estand i a l’organització per l’oportunitat de compartir-ho amb ells.

Salut i cervesa!

Escriu un comentari

* Les dades incloses en aquest formulari només seran utilitzades per respondre la teva consulta.